YES!! JOEHOE!! - Reisverslag uit Rome, Italië van Kirsten Perfors - WaarBenJij.nu YES!! JOEHOE!! - Reisverslag uit Rome, Italië van Kirsten Perfors - WaarBenJij.nu

YES!! JOEHOE!!

Door: Kirsten

Blijf op de hoogte en volg Kirsten

14 Juli 2006 | Italië, Rome

Hier ben ik nog weer even.

Ik heb zojuist gehoord dat ik de scholarship voor Nyenrode heb gewonnen!
JOEHOE!!

Ze vonden me helemaal geweldig bij Morres Wonen.
Het was een unanieme beslissing.

Na afloop van m'n presentatie zei de manager van Morres ook al, dat ik precies de drie punten uit zijn business plan had opgenoemd.
Toen had ik er al een goed gevoel van.
Maar ja, je weet niet wat die andere 2 studenten hebben verteld.

Helaas jongens, ik kom niet stage lopen in de Muppetroom volgend jaar ;(

Nu ga ik feest vieren tijdens mijn laatste avond in Rome.

Ciao
Kirsten

• 14 Juli 2006 - 15:45

OPA EN OMA:

zooozooo, dat is Geluk hebben, wat een eer!jammer dat wij niet bij jou zijn zouden wij je knuffelen en mee feest vieren, met wie ga je nu Rome op z,n kop zetten???
    houdt dit in dat jij de studie gratis hebt??? gefeliciteerd meisje en een nog dikkere pakkerd , toi,tjoi

• 14 Juli 2006 - 17:54

Marion:

super kirsten, van harte gefeliciteerd met je scholarship op nyenrode, lijkt me wel iets geheel anders dan onze MUPPET-room
    geniet nog lekker van je vakantie. Toscane is ook heel erg mooi met de lanen met cypressen, bekijk eens een kerkhof met z'n kastenlaadjes!
    groeten marion
    (geniet van de verslagen)

• 14 Juli 2006 - 18:08

Pa:

We hebben elkaar al even telefonisch gesproken en je gefeliciteerd. Toch nog een mooie vakantie gewenst en dat gebakje halen we zelf wel even.
    O,ja het weer is hier erg goed.

• 14 Juli 2006 - 18:36

Guus:

Kirstin gefeliciteerd hoor, dan moeten wij de MUPPETS maar in bedwang houden!!

• 16 Juli 2006 - 08:38

Adelen:

gefeliciteerd,
    zullen ze wel jammer vinden de muppets dat je geen stage meer komt lopen
    het is toch stiller sinds je weg bent
    groetkes adelen

• 16 Juli 2006 - 21:45

Tante Jacq.:

super Kirsten !
    Van harte gefeliciteerd met dit resultaat en een hele goede reis verder.

• 17 Juli 2006 - 09:22

Martin:

Hee Kirsten, ik weet niet precies wat dit betekent, maar je bent heel erg blij, dus van harte geleiciteerd. En geniet van je reis!!!!

• 17 Juli 2006 - 14:45

The Muppets:

Kirsten, van harte gefeliciteerd met je scholarship. Kun je nagaan hoe goed je kan worden van een paar maanden muppetroom.
    Overigens is je stage geregeld. We hebben nl. contact opgenomen met Dhr. H. Bruggink van Nyenrode (wij mogen trouwens Herman zeggen)en uitgelegd watvoor kantoor wij zijn. Na het invullen van een aantal vragenlijsten en opsturen van een uitgebreide groepsfoto zijn wij nu geaccrediteerd door Nyenrode om als stageplek te mogen fungeren.

Oftewel tot snel.

Groeten The Muppets.

• 19 Juli 2006 - 17:07

Kirsten:

Mooi! Dat is dan geregeld.
    Die groepsfoto was waarschijnlijk is vast de doorslag geweest.

Ik zie jullie volgend jaar.