Wat stinkt er zo? - Reisverslag uit Rome, Italië van Kirsten Perfors - WaarBenJij.nu Wat stinkt er zo? - Reisverslag uit Rome, Italië van Kirsten Perfors - WaarBenJij.nu

Wat stinkt er zo?

Door: Kirsten

Blijf op de hoogte en volg Kirsten

14 Juli 2006 | Italië, Rome

Rome! Dat is wat er zo stinkt.
Het stinkt hier overal naar uitlaatgassen, het is overal smerig en lelijk.

Behalve als je dan een kerk of een Romeinse ruine gaat bezoeken.
De kerken zijn hier heel rijk en ook schitterend om te zien. Het Vaticaan / St. Pieter was ook echt adembenemend om te zien.
Maar echt overal kom je bedelende mensen tegen, voornamlijk bij die kerken.
Verder valt er niet zoveel te vertellen over Rome. Ik ben naar het Collosseum geweest en het Pantheon.
Het is me wel tegengevallen hier, maar misschien had ik er te hoge verwachtingen van.
Morgen ga ik gelukkig weer verder. Ik heb het vandaag echt helemaal gehad met Rome.

Ik ga morgen naar Ancona. Dat ligt iets hoger dan Rome, aan de oost kant van Italie.
Van daaruit ga ik een auto huren, waarmee ik door het gebied Umbrie ga rijden.
Even weg van de grote steden (en Americanen hoop ik).
Ik slaap in Perugia in een hostel voor 2 nachten.

Ciao
Kirsten

PS:
Nog geen bericht van Nyenrode??
Het is nu toch al bijna 2 weken geleden...

• 14 Juli 2006 - 15:21

Opa En Oma:

nou dat is toch ook wat in Rome, ben je dan al in Napels geweest?dat ligt toch ook in Italie??je hoedt zeker niet van oude cultuur?zo is ons wel eens verteld, zo is Rome, alles oud, maaar als je maar geniet en je bent er geweest!!dat is al heeel wat vind je ook niet??t,is ons nooit gebeurd, dus neem je kansen waar, van ons heeel veeeel Liefs en tot horen ,tjuus.

• 14 Juli 2006 - 23:41

Niels:

Hee kirsten!

Bericht van Nyenrode:

Je hebt je dinges gehaald!! Uit de 3 candidate ben jij gekozen (dhuu). allen jammer dat ik nu ff niet op het woord kan komen ('Dinges')
    Maar dit had ja ook al van pa&ma gehoord via sms.

Jammer dat rome een tegenvaller was. Maar jah, weet de rest het ook weer. Veel plezier in ANCORA. Ben ik daar ergens ook niet met pa & ma op vakantie geweest. als dat zo is, dan is het volgens mij een heel erg mooi gebied.

Greetz,

Je broer(tje :P)