Kirsten goes Nyenrode - Reisverslag uit Breukelen, Nederland van Kirsten Perfors - WaarBenJij.nu Kirsten goes Nyenrode - Reisverslag uit Breukelen, Nederland van Kirsten Perfors - WaarBenJij.nu

Kirsten goes Nyenrode

Door: Kirsten

Blijf op de hoogte en volg Kirsten

13 Augustus 2006 | Nederland, Breukelen

Hoi iedereen,

Ik had beloofd nog wat van me te laten horen voordat ik begin bij Nyenrode.

Ik heb dit weekend alles verhuisd naar mijn eerste echte eigen stekkie.
Vrijdag heb ik de sleutel op gehaald en alvast wat kleine dingen meegenomen. 's Avonds was er een info-avond en kon ik m'n boeken ophalen voor de eerste vier maanden.
Ook al een aantal klasgenoten ontmoet en met de huidige studenten gekletst.

Zaterdagochtend heb ik alle spullen uit m'n kamer naar Breukelen gebracht.
En zaterdagmiddag zijn we naar de Ikea geweest om nog een aantal spullen te kopen.

Vandaag (zondag) ben ik met pap en mam terug gegaan om alle pakketten van de Ikea in elkaar te zetten. Wat een werk was dat zeg!
Ik heb uiteraard ook een aantal foto's erbij gezet van de verhuizing.

Pap, mam, Niels en Lydia onwijs bedankt dat jullie mij zo goed hebben geholpen!
Ik vond het ook heel leuk om aan jullie te laten zien waar ik de komende anderhalf jaar zal wonen en studeren.

Via deze weg stuur ik ook een adreswijziging naar iedereen.
Mijn nieuwe adres is:
Nieuw Nyenrode 109
3621 MH Breukelen
0346-291198
Ik kan alleen op dit nummer gebelt worden. Ik kan er zelf niet mee bellen.
Mijn mobielnr is voorlopig nog 06-49634347

Woensdagochtend begint de introductieweek (lees: ontgroening). Tot en met zondag is er geen contact mogelijk met vrienden en familie. Ik zie er wel een beetje tegenop, want het zal heel zwaar worden die vijf dagen.
Maar ik heb er ook onwijs veel zin in om te gaan beginnen. Ik heb ook verhalen gehoord over de professors daar. Dat lijkt me echt geweldig om daar les van te krijgen.
...Maar waarschijnlijk denk ik daar over een maand heel anders over...

Dit was mijn laatste bericht op deze weblog.
Bedankt voor alle leuke berichten die jullie hier hebben achter gelaten. Het is heel leuk om te weten dat er mensen met je mee leven.

• 13 Augustus 2006 - 20:00

Tante Jacq.:

ziet er goed uit Kirsten!
    van harte proficiat met je eigen home en heeeeeeel veeeeeeel succes, ook de eerste 5 dagen !!
    zettummop.....

• 14 Augustus 2006 - 08:48

Opa En Oma:

zo,zo,dat ziet er goed uit,daar hou je het wel even vol denk ik,als je na dit stekkie nooit minder krijgt ben je een bofkont, 1 kamertje wordt zeker het meest gebruikt de komende maanden, wens je veel sukses en hou je taai vooral deze week ,kuzz, toi,toi

• 14 Augustus 2006 - 16:26

Suzanne:

Hi Kir,

Wat spannend!!!! Heel veel succes en plezier!
    Veel liefs Suus

• 17 Augustus 2006 - 13:22

Jootje:

He kir,

Echt super leuk en ik wens je ontzettend veel plezier.

Kus jolanda